Bosch Car Service
90 de ani Bosch Service
Concept
Gama de servicii
De ce Bosch service?
0
90 de ani Bosch Service
bs90ani.jpg
La data de 1 ianuarie 1921 în Hamburg a fost inaugurat primul service Bosch pentru reparaţii auto
0
Pornesti oricand la drum
1_Header.jpg
Profita de montaj si verificare gratuita la acumulatori Bosch! Cadou un incarcator USB pentru telefonul, navigatia sau tableta ta.
0
Auto Infoline: 0906-020-101 (0,90 EUR + TVA/min)
Hotline-teaser.jpg
0906-020-101 (0,9 EUR/min + TVA)
de luni până vineri între orele
8:00 –17:00
Bine ati venit la Bosch Car Service!

Dacă doriţi să beneficiaţi de cele mai bune servicii pentru maşina dumneavoastră, atunci aţi nimerit unde trebuie: vă oferim servicii de consultanţă, reparatură şi întreţinere de primă mână – prin competenţa de excepţie a Bosch – lider mondial ca producător de piese şi echipamente auto pentru aproape toate mărcile.

Bosch Car Service se adreseaza oricărui tip de autovehicul, oferă o gamă largă de servicii, fiind un service generalist. Experţii Bosch Car Service-urilor se află în posesia celor mai moderne tehnici auto şi se îngrijesc continuu de funcţionarea optimă a autovehiculelor.

În plus, Bosch Car Service este profesionist în echiparea şi redecorarea automobilului Dvoastră: vă oferim o paletă de piese de schimb inedită în ceea ce priveşte calitatea de primă dotare şi accesoriile de orice fel. Bosch Car Service este pentru nenumăraţi şoferi service-ul auto ales, reţeaua BCS având acoperire naţională şi internaţională. Acest fapt confirmă preferinţa pentru cel mai bun „lanţ de service-uri“ printre cunoscătorii de „automobile, motoare şi sport“.

Reteaua BCS/BDS
reteauabcs.jpg
Info
info.jpg
Top of page